Брітні Спірз пообіцяла вбити себе на очах у власних дітей

9 січня 2008, 11:46

Минулого четверга увечері скандальна співачка Брітні Спірз загрожувала покінчити з життям на очах у власних дітей, повідомляє "Sound Generator" з посиланням на "The Daily Mirror".

Того вечора співачка мусила передати охоронцеві свого колишнього чоловіка Кевіна Федерлайна двох синів, які були у неї в гостях.

Однак натомість вона замкнулася у вбиральні разом з однорічним сином Джейденом Джеймсом. Побоюючись, що у поп-зірки сталося помутніння розуму, призначений судом перевіряючий зателефонував 911.

За словами одного з офіцерів поліції, який першим прибув у маєток Спірз у Беверлі-Хіллз, співачка істерично ридала та кричала: "Геть звідси! Залиште мене і моїх дітей у спокої! Геть або я вб‘ю себе! Я зроблю це! Зроблю!"


Потім Брітні зажадала особистої розмови зі своїм колишнім. Коли адвокат Кевіна Федерлайна їй відмовив, вона знову пригрозила суїцидом.

"Передайте йому, щоб він припинив мене підштовхувати. Скажіть йому, щоб він припинив давати мені зрозуміти, що я не частина моєї власної сім‘ї. Йому ж не захочеться пояснювати дітям, що він вбив їхню матір", - передає слова співачки один з очевидців..

Преса також повідомляє, що під час телефонної розмови Спірз пропонувала своєму ексу 100 мільйонів доларів за право повної опіки над синами.

Говорять, що паніка ще більше підсилилася, коли Федерлайн згадав, що Брітні тримає у будинку дві одиниці вогнепальної зброї.

Пізніше "невідкладна допомога" відвезла співачку у медичний центр Лос-Анджелеса. У суботу 5-го січня Спірз повернулася додому разом зі своїм батьком. Суд заборонив співачці бачитися з дітьми до 14 січня.

Відомо також, що раніше знаменитий чорний маг Мексики Антоніо Васкес Альба заявив, що 2008-го року Спірз здійснить самогубство, пише "Сегодня".

Фото http://thebosh.com/

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів