Статеві органи Девіда Бекхема розкритикували. ФОТО

11 січня 2008, 18:52

Красунчику та геніальному футболісту Девіду Бекхему є чим звабити мільйони жінок і похизуватися перед фотокамерми. Але остання фотосесія у чорній спідній білизні від Армані розчарувала фанатів зірки "Реалу", повідомляє "MyJane".

Більшість читачів іноземних видань вважає, що чоловічі принади Бекхема у чорних трусах виглядають зовсім не так переконливо, як на попередніх фото у білій білизні.

Бекхем у чорних трусах розчарував публіку

А от дружина футболіста і рекламної зірки Вікторія Бекхем залишилася задоволена результатом відвертої фотосесії свого благовірного.

"Мені дуже сподобався кінцевий результат. Багато хто питає, чи не ревную я Девіда, адже він позує на фотографіях майже повністю оголеним. Скажу чесно: ні, не ревную. Мені дуже подобається, що у мене такий сексуальній чоловік", - ділиться екс-перчинка.

Екс-перчинка справедливо пишається рельєфом тіла свого чоловіка

Підтримав дружину футболіста і сам голова модного дому Джорджіо Армані. Він буквально співає дифірамби на адресу спортсмена.

"Девід - справжня "ікона" свого часу, і його популярність вже давно вийшла за межі футболу. Він ідеал сучасного чоловіка - спортсмен, господар, батько та при цьому сильний мужчина", - захоплюється модельєр.

Ось що у Бекхема в труселях

І сам Бекхем не дає приводу сумніватися у своїй чоловічій силі: трьох дітей з дружиною народив, сколотив чималі статки та показав світу свою чоловічу гордість.

Фото з сайтів babble.com, bp1.blogger.com та bp3.blogger.com

IDEALMEDIA
Загрузка...
Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали