Валерію охрестили Мадонною, а вона назвала західних зірок сміттям

14 січня 2008, 17:35

У неділю у британському "The Independent" було опубліковане ексклюзивне інтерв'ю російської співачки Валерії. Матеріал вийшов під заголовком "Московська Мадонна каже, що наші зірки - це сміття".

У ньому артистка зізналася, що хоче підкорити Великобританію, а західну естраду вважає не надто вже й якісною.

"Мене у Великобританії ніхто не знає, але я хочу домогтися тут такої ж популярності, як у Росії. Лондон - світова столиця музики, і для мене це можливість показати, чого можна чекати від російського поп-виконавця", - каже вона в інтерв‘ю.


"Мені здається, багато виконавців на Заході - це скоріше продюсерські проекти, ніж власне вільні артисти. Їм не вистачає емоцій, не вистачає почуття - вони повторюють ту саму фразу та кілька кривлянь, от і все", продовжує Валерія.

"Я сподіваюся, що в моїй музиці ви розчуєте російську душу та пристрасть. Мені здається, пристрасті там більше, ніж у західній поп-культурі - не тільки в музиці, але й у книгах, і взагалі в будь-якому мистецтві. Часто артисти просто копіюють одне одного, вони не вкладають у свою музику стільки емоцій, скільки вкладаю я", - запевняє співачка.

Однак головний редактор журналу "Music Week" Пол Вільямс непрямо висловив сумнів, що Валерія стане зіркою і на Заході.

"Історія не знає прецедентів, коли російські проекти у Великобританії супроводжував би комерційний успіх", - попередив він в тій таки статті "The Independent".

Він також додав, що для російської зірки намагатися домогтися успіху у Великобританії значить "піти всупереч усім трендам".

Разом з тим, у планах Валерії не лише підкорення Великобританії, а й випуск власної лінії одягу разом із французьким модельєром Жан-Полем Готьє. Раніше за співачкою значилися вже видавничий бізнес, в також виробництво парфумерії та прикрас.

Фото http://www.independent.co.uk

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів