Дружина Білла Клінтона стала стюардесою

17 січня 2008, 16:29

Кандидат у президенти США від демократичної партії Гілларі Клінтон стала стюардесою. Цю роль дружина екс-президента Штатів взяла на себе під час першого польоту свого агітаційного літака, повідомляє "Лента.Ру" з посиланням на "The Washington Post".

"Добридень, пані та панове і ласкаво просимо на борт", - привітала Клінтон присутніх на борту журналістів і членів свого виборчого штабу по гучному зв‘язку.

"Правила Федерального управління цивільної авіації забороняють використання будь-яких стільникових телефонів... або бездротових пристроїв, які можуть бути використані для передачі неприємних історій про мене", - продовжила свою промову VIP-бортпровідниця.


І тільки потім, коли літак, що слідував за рейсом з Лас-Вегаса в Ріно, злетів, жінка перейшла до передвиборчої промови.

Жарти з пресою на борту агітаційного літака є для кандидатів в президенти традицією.

Так, кандидат-республіканець Боб Доул (Bob Dole) під час зльоту пустив апельсини котитися проходом. Джордж Буш-молодший охрестив свій літак "Великі очікування" (Great Expectations).

А Альберт Гор, закінчивши свою "бортову" промову, раптово повернувся до журналістів, що зібралися, лише для того, щоб пуститися в спогади про своє сходження на гору Рейнір, над якою у цю мить пролітав літак.

Фото http://usliberals.about.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів