Дядько Брітні Спірз пророкує її смерть

28 січня 2008, 15:47

Дядько скандальної співачки Брітні Спірз Вільям Спірз розповів про бурхливу молодість та швидку смерть племінниці в ексклюзивному інтерв'ю одному з видань, повідомляє "The Daily Telegraph".

За словами Вільяма, поп-діва з 13 років знайома з такими недитячими захопленнями як алкоголь і наркотики, оскільки росла серед постійних запоїв і бійок між батьками.

"Брітні вже на своє вісімнадцятиріччя влаштувала вечірку, на якій вживали алкоголь, кокаїн, экстазі. У 18 вона знала про все, що несе за собою Голлівуд і рання слава", - розповів дядько співачки.

Поведінка Спірз погіршувалася пропорційно зростанню її популярності. Зрештою Брітні стала зовсім некерованою, зізнався її родич.


"Вона любить маніпулювати людьми та досягати мети, ступаючи по головах. Зараз Брітні вкрай неврівноважена, і немає жодної людини, яка могла би їй допомогти", - поділився Вільям.

Також Вільям Спірз розповів, що його племінниця розірвала всі стосунки з близькими людьми через те, що вони "завжди говорили правду, яка робила їй дуже боляче".

"Якщо ви думаєте, що Брітні досягла дна, ви глибоко помиляєтеся. Їй ще є куди падати. Але, запевняю вас, це триватиме недовго. Самогубство - ось крапка для Брітні", - пророкує швидкий кінець поп-зірки її дядько.

Фото з сайту fresnobeehive.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів