Глюкоза зробить штучне запліднення у США

20 лютого 2008, 16:09

Російська співачка Глюкоза зробила сенсаційну заяву: у найближчих планах співачки - народження двійні, пише "Жизнь".

Двійнята, як відомо, з'являються на світ вкрай рідко. Тому, вирішивши не покладатися на щасливий випадок, Наташа збирається вдатися до допомоги медицини.

Зачати співачка вирішила за допомогою пробірки. У цьому Наталії Іоновій і її чоловіку Олександру Чистякову допоможуть американські фахівці.

Вже днями подружжя збирається полетіти у США. Там у заздалегідь підібраній клініці вони проконсультуються з фахівцями і здадуть всі необхідні аналізи.


Думка народити одночасно двох дітей виникла у родині Глюкози не просто так.

Як зізналася сама співачка, вони з чоловіком вже втомилися сперечатися, кого б вони хотіли більше - хлопчика чи дівчинку. Вихід знайшовся сам собою: подружжя вирішило, що їм необхідна двійня.

За словами фахівців, єдине, що гарантує дружинам народження близнюків - це штучне запліднення.

"Я хочу народити одразу двійню! Й імена я вже придумала: Микола та Віра!" - каже Глюкоза.

Крім дочки Лідочки, яка з‘явилася у Наталі й Олександра у травні 2007-го, у родині є ще одна дитина - 8-річний син Олександра Сашко.

Відомо, що до метод штучного запліднення використовують пацієнтки, які мають проблеми з репродуктивною системою. Однак завести дитину з пробірки зважуються й ті, хто хоче мати двійню. Адже імовірність народити двійнят таким чином надзвичайно більша.

Методом ЕКЗ (екстракорпоральне запліднення) скористалася "красуня" Джулія Робертс, у якої народилися відразу хлопчик і дівчинка. Поп-діва Дженіфер Лопес протягом двох років намагалася зачати дитину, але безрезультатно. Зате після звертання у клініку вона успішно завагітніла й незабаром народить близнюків.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів