Гілларі Клінтон, дружина принца Чарльза, Мадонна і Селін Діон - з одного тіста

16 квітня 2008, 17:33

Виявляється, співачки Мадонна та Селін Діон, а також дружина принца Чарльза Камілла Паркер Боулз - родички, повідомляє "Metro".

Те що всі ці жінки пов‘язані родинними, хоча й дуже далекими зв‘язками, з'ясували фахівці з генеалогії.

Всі три дами мають спільного пращура - французького теслю, який жив у 17 столітті.

Це нібито випливає з франко-канадських історичних записів за 300 років, починаючи з 1621 року, опублікованих в інтернеті на сайті ancestry.co.uk.


Згідно з цими даними, французький тесля Захарі Клутьє оселився у Квебеці у 1634-му році. Всього там тоді жило близько 100 осіб.

Згодом сімейство Клутьє стало одним з найбільш впливових у Канаді. Вони є пращурами близько 11 тисяч осіб, зокрема і трьох згаданих знаменитостей.

Мадонна, дружина принца Чарльза та Селін Діон - родички

"Той факт, що Камілла і Мадонна - родичі, хоча й далекі, підкреслює непередбачений і цікавий характер генеалогічних досліджень", - говорить представник ancestry.co.uk Саймон Гарпер.

"Оскільки у Великобританії міцні історичні зв'язки з Канадою, для громадян це буде відмінна можливість розшукати своїх далеких канадських і навіть французьких родичів", - додає Гарпер.

Записи включають 37 мільйонів імен і зібрані з даних про водохрещення, шлюби і похорон. Вони вперше публікуються онлайн.

Як писав ТаблоID наприкінці березня, цікаві результати дало ще одне генеалогічне дослідження.

Тоді з‘ясувалося, що голлівудська зірка Бред Пітт є десятиюрідним братом темношкірого кандидату у президенти США Барака Обами.

Водночас дружина Пітта Анджеліна Джолі, як з‘ясувалося, доводиться десятиюрідною сестрою головінй конкурентці Обами Гілларі Клінтон.

Окрім того, Гілларі є родичкою поп-діви Мадонни, французько-канадської співачки Селін Діон, письменника Джека Керуака та дружини принца Чарльза Каміли Паркер Боулз.

Фото "Metro"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів