Путін знову "повернувся" до дружини

18 квітня 2008, 14:29

Президент Росії Володимир Путін спростував чутки про своє розлучення і заявив, що йому подобаються всі російські жінки, повідомляє "Ліга".

тому, що ви сказали, немає жодного слова правди", - сказав Путін, відповідаючи журналістці на прохання прокоментувати публікацію в одній з газет про його розлучення.

За його словами, у різних публікаціях подібного роду згадуються різні красиві, успішні, молоді жінки.

"І думаю, не буде несподіванкою, якщо я скажу, що вони мені подобаються, так само як і всі російські жінки. Думаю, ніхто не образиться, якщо я скажу, що російські жінки найкрасивіші", - сказав Путін.


"Мені, звичайно, відома побита фраза, штамп, що політики живуть у скляному будинку. Суспільство має право знати, як живуть люди, які займаються публічною діяльністю, але й у цьому випадку існують якісь обмеження, існує приватне життя", - продовжив російський президент.

"Я завжди негативно ставився до тих, хто зі своїм грипозним носом і еротичними фантазіями лізе у чуже життя", - додає Путін.

"Якщо комусь хочеться, за відсутністю цікавих новин, покопатися в особистому житті російських політиків - заради Бога. Але і тут потрібно дотримуватися відомої пристойності", - підсумував він.

Нагадаємо, днями маленька російська газета написала, що Володимир Путін вже два місяці як розлучений і скоро планує одружитися на гімнастці й депутатці Аліні Кабаєвій.

Натомість у п‘ятницю, 18-го квітня, олімпійська чемпіонка пригрозила подати в суд на видання, якщо воно не спростує раніше подану інформацію.

Фото Reuters

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів