Галкін звинувачує у зриві гастролей їх організаторів

22 квітня 2008, 17:49

Російський артист Максим Галкін стверджує, що його німецькі гастролі були зірвані з вини організатора гастролей Віктора Шульмана, пише "Комсомольська правда".

За словами гумориста, Шульман не зробив йому робочу візу, а за туристичною артист не мав права працювати на території Німеччини.

"Я з абсолютною впевненістю стверджую, що гастролі були зірвані винятково через недбалість, безвідповідальність і непрофесіоналізм імпресаріо Шульмана", - заявив Галкін.

Шульман, тим не менш, стверджує, що концерти не відбулися з вини Максима. Мовляв, усі необхідні документи Галкіну він зробив.


"Практично усе, що говорить Віктор Шульман, - це нахабна неправда. Ця людина дуже погано знайома не тільки з російським законодавством, але, вочевидь, і з міжнародним", - прокоментував ситуацію Максим.

Окрім того, Галкін заявляє, що сума гонорару, що називається Шульманом, перебільшена, на що у нього є докази.

"Я не збираюся розплачуватися за чужі помилки. Шульман змушує мене подати на нього зустрічний позов за наклеп і на захист честі й гідності. Представити мене як хапугу, що схопив гроші і сховався, йому не вдасться. Я поважаю закон своєї країни і з задоволенням у суді доведу, хто правий, а хто винен", - каже Максим.

"І трохи зупинюся на деталях, про які згадує Віктор Шульман. Документи, які нібито дозволяють мій виїзд у Німеччину по італійській шенгенській візі, що стоїть у моєму паспорті, він надав мені 14-го квітня. У той час як мав їх надати мені як мінімум 9-го квітня - до початку туру. А не тоді, коли були зірвані вже три концерти", - додає артист.

"Ніякої законної можливості виїхати у тур і почати концерти у мене не було, тому що Віктор Шульман не оформив мені робочу візу. За відсутності такої він постійно запевняв мене, що я можу поїхати у Німеччину і почати роботу. Таким чином, Шульман намагався втягти мене у шахрайство. Коли у нього це не вийшло, він вирішив скинути усі свої збитки на мене", - пояснив Галкін.

Разом із тим Максим ще раз попросив пробачення у публіки: "Незважаючи на те, що моєї провини у цьому нема, я ще раз приношу вибачення глядачам, що купили квитки на мої концерти. Єдина моя провина у тому, що я вибрав нечистого на руку і брудного на язик організатора гастролей".

Фото з сайту http://www.jewish.ru

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів