Січкар не робитиме аборту

23 квітня 2008, 12:41

У вівторок минув лише тиждень з дня народження доньки рестораторки Маргарити Січкар і футболіста Влада Ващука, а подружжя вже ходить на гулянки.

Так, у вівторок Рита і Влад з‘явилися на презентацію альбому Світлани Лободи.

Як розповіла Маргарита ТаблоIDу, маленька Василіса - пухленька, рожевенька і красива. І поки тато з мамою відпочивають, за дитинкою доглядає бабуся. Сама Маргарита бачить доньку тільки вночі і на вихідних.

Щасливу подію народження дочки Васі ще не святкували. Свято збираються влаштувати на день народження мами Рити.


Проте донька рестораторки уже отримала цілу купу подарунків від футбольної команди. За словами Маргарити, це в основному іграшки, одяг, комплекти постільної білизни.

На питання, що хорошого може успадкувати Василіса від батьків, Січкар відповіла:

"Від мене - розум, а від Влада - вроду. Він дуже вродливий. І взагалі діти, які з любові, успадковують тільки найкращі риси як зовнішності, так і характеру".

Між іншим, як вже раніше писав ТаблоID, Ващук пообіцяв жінці автомобіль у подарунок за доньку.

За словами Рити, він вже десь у дорозі. На питання, яку машину і якого кольору вона хоче, рестораторка відповіла: "У нашій сім'ї люблять "BMW". Але і "Mercedes" - теж непогано. Кольори... Я люблю оригінальні кольори. "Mercedes" білий подобається. І "BMW" білий подобається".

Також Маргарита додала, що народжувати більше не збирається, проте буде, як Бог пошле.

"Одне можу сказати, якщо це раптом станеться, аборту я робити не буду! Тож буде, як Бог дасть! Хоча мені здається, що свою максимальну програму як мама я виконала. І демографічну політику також!", - сказала рестораторка.

Фото "Світського життя"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів