"А.Р.М.І.Я." вискочила на зустрічну смугу у центрі Києва

25 квітня 2008, 16:51

Солістки "А.Р.М.І.Ї." вискочили на зустрічну смугу у центрі міста під час зйомок кліпу на пісню "Про Э.Т.О.", повідомляє прес-служба Mamamusic.

Свій статус бунтарок дівчини підтвердили, знявши відео з режисером Віктором Скуратівським. Відео знімали у годину пік на центральній проїзній частині столиці.

"Ми закликаємо людей прокинутися від зимової сплячки і почати рухатися, жити і насолоджуватися життям, не боячись порушувати правила. Адже навесні, коли усі дами роздягнені, усі з задоволенням роблять "Це", - каже одна з учасниць гьорлз-бенду Настя Кумейко.


"Нам захотілося зламати стереотипи українського шоу-бізнесу. Адже звичайно кліпи знімають у модних клубах і на дизайнерських диванах. Але сексуальною можна бути й у вуличному одязі, і при будь-якому антуражі", - каже хореограф і учасниця гурту Оксана Задорожна.

"Дівчата поводилися зухвало і в цьому був прикол. Група "А.Р.М.І.Я." показала всім справжню сексуальність і пристрасть, які йдуть від іншого місця, ніж у більшості жіночих груп. Їхні образи хуліганок викликають сексуальні фантазії сильніші, ніж дівчата з обкладинки "Playboy", - вважає режисер відео Віктор Скуратівський.

Через "А.Р.М.І.Ю." на центральній вулиці Києва утворився затор.

"Реакція водіїв була різною. Хтось просто фотографував нас на телефон, хтось сигналив і чіпав нас за попи й інші видатні частини тіла, деякі викрикували пристойні і не дуже пристойні пропозиції", розповідає руденька Настя Снадна з колективу.

"Найстрашніше було - це йти по зустрічній смузі, коли позаду тебе їдуть машини - я боялася, що мене можуть збити", - додала вона.

А коли стемніло, знімальна група і "А.Р.М.І.Я." перемістилися на смітники елітного торговельного комплексу.

Окрім того, у кліпі глядачі вперше побачать нову учасницю "А.Р.М.І.Ї." Світлану Сафронову. Вона також професійна танцівниця і гімнастка.

Фото прес-служби Mamamusic

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів