Няня Віка розійшлася з гардемарином Жигуновим

2 травня 2008, 11:38

Днями у пресі з‘явилася інформація, нібито колеги по серіалу "Моя прекрасна няня" Анастасія Заворотнюк і Сергій Жигунов порвали стосунки.

Майже одразу потому у "Комсомольській правді" актор прокоментував справжні причини розставання із Анастасією. Адже відомо, що ця парочка навіть збиралася одружитися - не на екрані, у житті.

"Ми з Настею розсталися..."Качкою" є те, що я кинув Настю... Це зовсім неправда...", - запевняє "гардемарин".

За його словами, рішення про розставання було обопільним.


"Так. Просто така от ситуація склалася. Вона не пов'язана ні зі скандалами, ні зі сварками, ні з бійками. Просто якось так склалося все... Дуже сумно... Дуже болісно для нас обох. І мене обурюють публікації, які починаються з того, що нібито я кинув Заворотнюк. Я від неї пішов, але чисто географічно, вийшовши у її двері. І цей відхід не приносить мені задоволення", - поділився Жигунов.

"Ми продовжуємо працювати разом і, наскільки це можливо, спілкуємося. Спілкуватися складно, адже ми прожили два непростих роки й продовжуємо жити вже своїм життям, перебуваючи на знімальному майданчику", - каже він.

І я продовжую допомагати Насті в якихось питаннях. Я її не кинув. Я перестав бути її агентом, але я намагаюся їй допомагати приймати якісь рішення. Вона радиться із мною. Ми просто розсталися", - додає Сергій.

Причому актор запевняє, що розставання із Заворотнюк - це не піар-хід. Розійшлася пара, як він каже, ще два місяці тому.

"І ми мовчимо сидимо. Якби це був піар, то я б ляскав дверима прямо у присутності фотокореспондентів", - каже Сергій.

Окрім того, Жигунов додав, що інших змін, читай інших жінок, у його особистому житті поки що немає.

Попри все з Настя і Сергій розійшлися друзями.

"У нас не було причин залишитися не друзями. Ще ніхто не знає, чим це все закінчиться. Оскільки зйомки ще йдуть, і можливостей посваритися у нас буде при бажанні скільки завгодно", - додав він.

Чи буде Жигунов намагатися повернути Заворотнюк, він пресі говорити не став. Проте зауважив: "Але я маю дуже теплі до неї почуття, як до жінки, яку я два роки любив і збирався на ній одружитися"...

Фото з сайту http://liveinternet.ru

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів