Заворотнюк кинула Жигунова через фігуриста?

6 травня 2008, 15:21
Як вже писав ТаблоID, "прекрасна няня" Анастасія Заворотнюк ще два місяці тому порвала стосунки з актором Сергієм Жигуновим.

Проте справжньої причини свого розставання жоден з парочки не повідомляв. Подейкують, що стосунки Анастасії та Сергія розпалися не через суперечки та сварки, а через нове кохання "няні".

Подейкують, що у актриси нещодавно зав’язався палкий роман з 37-річним фігуристом Петром Чернишевим

Як повідомляє " Комсомольская правда ", у актриси нещодавно зав’язався палкий роман з учасником російського проекту "Танці з зірками" 37-річним фігуристом Петром Чернишевим.

Так, Чернишев разом зі співачкою Юлією Ковальчук став переможцем льодового шоу, на якому Анастасія була ведучою. Саме там і почалися стосунки фігуриста й актриси. За чутками, це було кохання з першого погляду.

Кохання з першого погляду на льоду
Заворотнюк не змогла довго обманювати Жигунова і тому розірвала стосунки напередодні весілля. За словами сусідів, майже одразу після цього Петро Чернишев переїхав до квартири "няні Віки".

Про нового обранця "няні" відомо, що він родом із Пітера, але виступав за США у танцях на льоду в парі з Найомі Ланг. Пітер, як його представили в Америці, став п’ятиразовим чемпіоном цієї країни з фігурного катання.

Також відомо, що Чернишев був сім років одружений з фігуристкою Наталею Анненковою, але через кар’єру змушений був поїхати закордон, і їхній союз розпався.

Фото з сайту skating.com.ua
Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів