Ліндсі Лохан ледь не відправили доїти кіз

7 травня 2008, 13:40

21-річна скандально відома актриса Ліндсі Лохан нещодавно вирішила оригінально задовольнити своє бажання одягатися у шикарний одяг, повідомляє "New York Post".

Під час приватної вечірки, що проходила в одному з нью-йоркських клубів, дівчина "взяла поносити" чужу шубку, вартістю приблизно 11 тисяч доларів.

Одна з учасниць вечірки 22-річна російська тусовщиця Маша Маркова, залишаючи заклад виявила пропажу. А двома тижнями пізніше в одному з видань з’явилися фото Ліндсі у рудому пальто Маркової.

Цю шубку за 11 тисяч доларів Лохан "взяла поносити" у Маші Маркової
Розпізнавши зниклу шубку, яку Маші подарувала бабуся, дівчина повідомила про інцидент адвокатів Лохан. Через два дні річ у жалюгідному стані доставили її законній власниці.

"Я була шокована побаченим. Моя шуба була в плямах від напоїв, у деяких місцях її пропалили цигаркою, я спробувала здати її в хімчистку, але це не допомогло. Я б хотіла довідатися в Лохан, що вона думає із цього приводу. Мені також цікаво, що коїться в голові цієї зірки, яка здатна на подібні вчинки", - розповіла постраждала.

Також Маша заявила, що, якщо у росіянина посеред зими вкрасти шубу, то за це можна "загриміти в Казахстан доїти кіз". Наразі Маркова вимагає у телезірки 10 тисяч доларів за "прокат" одягу.

Фото з сайту nypost.com
Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів