Леонардо ДіКапріо стане батьком Джеймса Бонда

16 травня 2008, 17:14

Голлівудський актор Леонардо ДіКапріо хоче зіграти Яна Флемінга у фільмі, присвяченому життю британського письменника, творця Джеймса Бонда, пише firstshowing.net.

Так, нещодавно компанія актора підключилася до продюсування фільму, в основу якого повинен лягти сценарій Демієна Стівенсона "Флемінг".

"Фільм сильно відрізнятиметься від усіх стрічок про Бонда. Є безліч різних підходів до зйомок байопіка, але ми не збираємося робити стрічку, яка б нагадувала фільми бондіани", - поділився продюсер стрічки.


Леонардо ДіКапріо стане батьком Джеймса Бонда

За сценарієм, події фільму беруть початок у 1952-му році, напередодні весілля Флемінга на Ямайці, незадовго до того, як опублікували його першу книгу "Казино Руаяль".

Потім історія переноситься на кілька років назад, у ті роки, коли письменник працював журналістом у Москві.

А також у часи Другої Світової, коли він командував військово-морським розвідувальним підрозділом, який розробляв інноваційні шпигунські плани.

Ян Флемінг "списав" Агента 007 з власних спогадів

Пізніше Флемінг, ґрунтуючись на спогадах свого життя плейбоя та розвідника, придумав Джеймса Бонда - одного із довгожителів серед літературних і кінематографічних персонажів.

ДіКапріо одразу зацікавився сценарієм стрічки. Наразі він шукає нових сценаристів, щоб ті повернули історію у трохи інше русло. Яке саме - невідомо.

Фото з сайтів virginmedia.com та valuablebook.files.wordpress.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів