Дружина Саркозі розповіла, чим взяв її президент Франції

5 червня 2008, 18:16

Перша леді Франції, Карла Брюні-Саркозі, зізналася, що полюбила президента за його зовнішність та плідне мислення, пише "Inopressа".

У Франції вийшла книга "La Veritable Histoire de Carla et Nicolas" ("Правдива історія Карли і Ніколя") (Editions du Moment) авторів Валері Бенейма й Іва Азеруаля.

У ній представлені перші великі інтерв‘ю стосовно стрімкого роману Карли і президента Франції. Там само співачка заявляє, що Саркозі справив на неї "моментальне" враження на "побаченні наосліп".

"Я не очікувала побачити такої живої і веселої людини. Я була зачарована його зовнішністю, чарівністю і розумом", - сказала вона авторам книги.


"Він мислить дуже плідно. До знайомства з ним я не зустрічалася з тупицями, це не мій стиль. Але в нього дуже живий розум", - додала Карла, яка описує у книзі своє життя.

Брюні розповіла, що вони із Саркозі призначили "побачення наосліп" на обіді після його розлучення з дружиною у жовтні. Ніколя проводив її додому рано вранці і запросив на вечерю при свічах наступного дня.

Кажучи про свою роль першої леді, Брюні-Саркозі відзначила, що не бачить протиріччя між її новим статусом і кар'єрою поп-зірки. При цьому вона підтверджує, що не буде давати концертів під час президентства Саркозі.

"Я не маю наміру змінювати роботу. У мене є функція (перша леді), але це не робота. Я всього лише народна співачка. У тому, що я співаю, немає нічого осудного", - сказала Карла.

На питання, як вона уявляє собі свої обов'язки, вона відповіла: "У мене два пріоритети - боротися з бідністю по усьому світу й з невіглаством".

Фото www.dailymail.co.uk

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів