На Ніколя Саркозі поклала око міністр юстиції?

5 червня 2008, 20:11

У дружини президента Франції Ніколя Саркозі, схоже, є таємна суперниця з оточення президента.

Принаймні такі всиновки можна зробити з витримки з книги "La Veritable Histoire de Carla et Nicolas" ("Правдива історія Карли і Ніколя") (Editions du Moment) авторів Валері Бенейма й Іва Азеруаля.

Так, книга почасти спростовує , але й почасти підтверджує чутки про складні відносини між першою леді і міністром юстиції Франції Рашидою Даті. Даті. Остання є не лише протеже Саркозі, а й близькою подругою його колишньої дружини Сесілії.

Так, за свідченнями неназваного джерела у книзі стверджується, що 40-річна Брюні-Саркозі якось сказала, що Даті й сама була б не проти вийти заміж за президента.


Міністр юстиції Франції Рашида Даті (ліворуч) та дружина президента Ніколя Саркозі Карла Брюні (праворуч)

За словами джерела, коли дві жінки з‘явилися на новорічній вечірці біля ліжка в особистих покоях в Єлисейському палаці, Карла, яка тоді ще не була першою леді, заявила: "Тобі б хотілося спати тут, чи не так?"

Щоправда, у книзі не наводиться відповідь Даті. Автори припускають, що це поклало початок прохолодним стосункам між двома жінками.

У книзі також стверджується, що Карла просила міністра юстиції припинити надсилати її чоловіку послання вранці.

Натомість Брюні-Саркозі заперечує проблемність стосунків з Даті: "Я часто бачу її. Вона змушує мене багато сміятися... Між нами немає ніякої ворожнечі".

Окрім того, неназваний друг Брюні-Саркозі у книзі стверджує, що не у Карли "проблеми" з міністром юстиції, скоріше "навпаки".

За матеріалами "Inopressа"

Фото www.dailymail.co.uk

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів