Кетрін Зета-Джонс поменшало

9 червня 2008, 11:41

Голлівудської зірки Кетрін Зета-Джонс стало менше. Акторка, яку називали секс-бомбою за її шикарні форми, поповнила ряди худосочних, пише "The Daily Mail".

Свою нову фігуру зірка показала у четвер на знімальній площадці романтичної комедії "The Rebound" у Нью-Йорку.

Поки акторка відпочивала у перерві між зйомками, чорні легінси та футболка в облипочку відкрито демонстрували її схудле тіло.


Куди поділися пишні форми Кетрін Зета-Джонс?

Відомо, вага акторки скаче роками. Одного разу Кетрін навіть заявила, що коли була вагітна своєю першою дитиною Діланом, то "їла за цілий Уельс".

У свої найтяжчі часи зіркова дружина Майкла Дугласа важила близько 83 кілограмів. Але щоб повернутися у форму після народження своєї дочки Кері 5 років тому, Кетрін почала тренуватися за складною танцювальною програмою з фільму "Чикаго".

Цікаво, що 38-річна акторка неодноразово засуджувала одержимість Голлівуду худенькими дівчатами. Вона також заздалегідь попереджала шанувальників, що має відразу до дієт, а їсть тільки тоді, коли зголодніє.

Такою Кетрін була рік тому

Проте, Кетрін також відома як фанатик спорту, вона постійно ходить у спортзал і до шалу любить гольф.

А після "The Rebound" у планах Зета-Джонс ще три нові ролі. Вона зніметься у стрічках "Law abiding citizen", "Racing the Monsoon" і "Stompanato".

Фото "The Daily Mail"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів