Бадоєв і "ВІА Гра" забирають у росіян нагороди

9 червня 2008, 13:55

Український кліпмейкер Алан Бадоєв отримав нагороду за "Краще Відео", а "ВІА Гра" ще й стала Кращою поп-групою року".

6-го червня у Москві відбулася VI-та Церемонія вручення нагород Премії "Муз-ТВ 2008". Саме на ній отримали своїх "слонів" українські група та кліпмейкер.

Так, кліп "ВІА Гри" на пісню "Поцелуи" з сумнозвісними словами "чем выше любовь, тем ниже поцелуи" був номінований на "Краще Відео".

В результаті, обійшовши кліпи "Банд'эрос" "Про красиве життя" та Земфіри "Мы разбиваемся", Бадоєв, який був автором відео, заправ головний приз додому.


"Мені дуже приємно, що нам дісталася ця премія! Я щиро радий за нашу команду і за довіру, виявлену до нас з боку Росії", - поділився емоціями Бадоєв.

Бадоєв зняв найкраще відео

До речі, Земфіру Бадоєв обійшов вже вдруге. Як раніше писав ТаблоID, кліп на пісню Алли Пугачової "Приглашаю на закат" був названий "Кращим кліпом" на ще одній престижній церемонії російського шоубізу - "Звукова доріжка". Тоді також одним із суперників українського режисера стала Рамазанова.

Що стосується оновленої "ВІА Гри", то вона на "Муз ТВ" стала "Кращою поп-групою року".

Три "ВІА-Гри" стали кращими "поп"-ами

А серед спеціальних гостей цьогорічної церемонії були група "30 Seconds to Mars" разом з її лідером Джаредом Лето, "Brainstorm", а також Дженіфер Лопес, яка відвідала Росію вже втретє разом з чоловіком і малятами-близнюками.

Попереду є у Бадоєва - нагородження MTV Russian Music Awards.

За матеріалами ІА "Screen Media"

Фото "Mamamusic" та "Сегодня"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів