Наомі Кемпбелл готова стати матір‘ю

10 червня 2008, 15:14

Топ-модель Наомі Кемпбелл заявила, що вже готова стати матір‘ю, повідомляє "Showbiz Spy".

Після нещодавньої історії з побиттям двох поліцейських та операції з видалення кісти на матці супер модель раптом зрозуміла, що хоче мати дитину.

"Тепер я можу завести дитину, я хочу мати дитину. Я навіть бажаю народити дитину без батька. Я знаю, на що я здатна", - каже вона.

"Знаю, що із дитиною я змінюся, я заспокоюся. Із дитиною неможливі компроміси. Ти маєш віддавати їй всю себе", - додає чорношкіра красуня.

Наомі, яка зустрічалася із шикарними чоловіками з вищого світу, тепер ладна на те, аби піти на штучне запліднення. Вона хотіла б мати сина.

Джерело з оточення Кемпбелл розповіло британській газеті "Sunday People": "Наомі просто не може знайти того чоловіка, але вона дуже хоче стати матір‘ю".

"Вона бачить лише одне рішення - штучне запліднення. Наомі - сильна жінка і гадає, що зможе дати дитині все, у чому вона матиме необхідність, без чоловіка", - додає джерело.

Джерело також зауважило, що у супер моделі є чимало близьких друзів, на яких вона може покластися. Окрім того, темпераментна жінка фінансово забезпечена.

"Наомі усвідомлює, що її біологічний годинник тікає", - пояснює джерело з оточення Наомі.

Фото з сайту www.javno.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів