Потап і Настя Каменських поїдуть на "Євробачення"?

20 червня 2008, 16:57

Дует колгоспного r'n'b Потап і Настя Каменських наступного року хотіли б представляти Україну на пісенному конкурсі "Євробачення", пише "УНІАН".

"Якщо ви нас підтримаєте - ми поїдемо (на "Євробачення") і порвемо там всіх на ганчір'я", - запевнив Потап.

Артист відзначив, що дует хоче поїхати на "Євробачення" саме від України. Коли їм пропонували минулого року поїхати на цей конкурс від Росії, вони відмовились.

За його словами, він чув розмови про те, що співак Віталій Козловський також хоче поїхати на цей пісенний конкурс.


При цьому Каменських пожартувала, що є ще один варіант - щоб Потап поїхав на Євробачення разом з Козловським.

Також Потап підкреслив, що їм дуже б хотілося, аби їх шанували й в Україні. За його словами, у новому альбомі гурту буде пісня українською мовою "Ну і шо, шо ти москаль". Крім того, заплановане їхнє турне містами України.

Каменських зауважила, що їй не потрібні звання на кшталт народна артистка, але вона б хотіла, аби Україна пишалась ними.

Тим часом парочка повідомила, що, згідно з даними народного голосування, їхній дует став переможцем у номінації "Прорив року" на шостій церемонії російського "Муз-ТВ"-2008.

Також Каменських розповіла, що отримала премію "Найсексуальніша жінка планети - 2008" за версією популярного чоловічого журналу "FHM". Премію їй вручили 10 червня в Москві.

За словами артистки, вона стала 10-ю у загальному рейтингу жінок, але першою серед жінок СНГ. Її випередили лише голлівудські зірки, зокрема, Анджеліна Джолі.

Фото "Бліка"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів