"Квартал-95" знімає кінокомедію для всієї родини

25 червня 2008, 15:30

Студія "Квартал-95" і канал ICTV приступають до роботи над телефільмом-комедією для сімейного перегляду "Свати".

У центрі сюжету картини - нестандартні життєві ситуації, перипетії родини Ковальових, у якій бабусі і дідусі ("свати") сперечаються, як саме треба виховувати улюблену онуку.

Фото www.fotokiev.com
Ініціатором цього телепроекту, продюсером і сосценаристом стала "Студія Квартал-95", сопродюсером - канал ICTV, пише "Сегодня" .

"Ми півроку працювали над стрічкою перед зйомками і думаю, у результаті сміятися будуть усі - від найменших до дідусів і бабусь", - розповів Володимир Зеленський.


"Головна ізюминка картини в тому, що сценарій не здертий із закордонних стрічок, він не заїжджений, а по-справжньому оригінальний, запевняю вас", - додав він.

Варто відзначити, що це буде перший повнометражний фільм творчої групи "Студія Квартал-95", але зупинятися на цьому хлопці не збираються - у розробці ще два сценарії.

Над створенням картини буде працювати запрошений московський режисер Юрій Морозов (фільми "Попелюшка 4х4", "Марфа і її щенята", серіали "Квартирне питання", "21 століття російського бізнесу" та ін.), а також знімальна команда компанії KYIVFILM.

Головні ролі виконають Людмила Артем'єва ("Панянка-селянка"), Анатолій Васильєв ("Тетянин день"), Тетяна Кравченко ("Шекспіру і не снилося"), Федір Добронравов ("Кадетство") та інші. Сімейну комедію глядачі побачать вже у новорічну ніч.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів