Мадонна та Гай Річчі не збираються розлучатися

2 липня 2008, 11:43

Американська співачка Мадонна та її чоловік режисер Гай Річчі не збираються розлучатися, як про це почали говорити раніше.

Фото з сайту People / Evan Agostini / AP

"Чоловік Мадонни Гай прибув до Нью-Йорк минулої вночі зі своєю дружиною і родиною (не для останньої спроби зберегти їхній шлюб, який не потребує захисту)", - заявила представник Мадонни Ліз Розенберг в ексклюзивному коментарі People.

"Мадонна та Гай не планують розлучатися", - додала вона. При цьому Розенберг також спростувала інформацію про стосунки між співачкою та зіркою New York Yankees Алексом Родрігезом.


"У Мадонни й Алекса один менеджер, Гай Осері. Вони бачилися, знають одне одного, тому Мадонна узяла своїх дітей на гру Yankees минулого тижня. Тут справді нічого коментувати", - заявила представник співачки.

"Немає нічого нового в том, що люди порпаються у брудній білизні Мадонни - велика частина з усього сказаного виявляється неправдою", - додала Розенберг.

Як відомо, минулого тижня з'явилася інформація, що Мадонна та Гай Річчі мають намір оголосити про розірвання шлюбу після завершення світового турне співачки Sticky and Sweet, що завершиться в Мехіко 29 листопада.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів