Кіркоров не збирається йти до суду

2 липня 2008, 16:30

Філіп Кіркоров не має наміру позиватися до газети "Твой день" і порталу Life.ru, що опублікували інформацію про нібито важку хворобу артиста.

Про це заявила прес-секретар Кіркорова Ольга Алексєєва, спростувавши раніше розповсюджену від імені прес-служби інформацію про намір артиста звернутися до суду, повідомляє "Остров" із посиланням на РІА "Новости".

Фото з сайту "Новая газета"

"На сьогодні Філіпу не до судів і він не робив ніяких заяв про те, що збирається позиватися до якого-небудь ЗМІ", - сказала Алексєєва.


Інформацію, що з'явилася, про наміри Кіркорова позиватися, названу "Офіційною заявою Філіпа Кіркорова" за підписом прес-служби "Філіп Кіркоров Продакшн", вона назвала "обурливою підробкою".

"Ми справді називаємося "Філіп Кіркоров Продакшн", але ніяких заяв від імені Філіпа ми не поширювали. А підписатися так міг, хто завгодно", - наголосила Алексєєва.

Раніше "Твой день" і Life.ru повідомили про те, що лікарі онкологічного центру на Каширському шосе, що обстежували 40-річного артиста, підозрюють у нього злоякісну пухлину лімфатичних вузлів.

Крім того, Алексєєва розповіла про найближчі плани співака: "Днями він (Кіркоров) збирається поїхати на свою батьківщину в Болгарію, після чого відправиться в Грецію записувати нові пісні, виступить на збірному концерті на честь Дня сім'ї в Санкт-Петербурзі".

"А 9 липня в Сочі відкриється великий літній тур Кіркорова, що охопить практично всі міста Чорноморського узбережжя Росії та України", - продовжила прес-секретар.

Також Алексєєва додала, що в середу "Твой день" опублікував невірну інформацію, в якій йдеться про те, що Кіркоров довідався про свій діагноз ще два тижні тому від ізраїльських лікарів під час гастролей у Тель-Авіві.

"Філіп дійсно був в Ізраїлі 19 червня - він приїжджав на весілля своїх друзів, але ніяких клінік він там не відвідував і з ізраїльськими лікарями не спілкувався. У лікарні він був тільки цього понеділка і тільки в Москві, де проходив планове обстеження", - зазначила Алексєєва.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів