За ще ненароджених близнюків Джолі пропонують 15 мільйонів

3 липня 2008, 14:00

Особистий акушер акторки Анджеліни Джолі, що напередодні лягла на збереження в акушерську клініку "Санта-Марія" у Ніцці, Мішель Суссманн дав 5-хвилинну прес-конференцію про майбутнє поповнення в голлівудській родині.

Незважаючи на те, що Джолі та Пітт ще офіційно не одружені, лікар заявив журналістам, що "Анджеліна Джолі та її чоловік Бред Пітт просили передати, що обоє знаходяться у відмінному стані", повідомляє ФактNews з посиланням на Associated Press.

Так виглядає клініка, де народжуватиме Джолі. Фото AFP з сайту "Сегодня"

Звичайно, першим чином акушера запитали, коли ж чекати радісної події.


"Не можу назвати точну дату", - відповів лікар. "Ніхто не в змозі запрограмувати народження дитини. Давайте скажемо так: за кілька тижнів. Увесь цей час Анджеліна проведе в госпіталі, а я буду поруч з нею", - додав Суссманн.

Бред Пітт щодня навідується до дружини. Фото з сайту "Сегодня"

Поки ж зоряна мама лягла в клініку для профілактики, і лікарі вважають це правильним кроком, тому що Джолі вагітна двійнею, що збільшує ризик передчасних пологів і деяких інших ускладнень - таких як підвищений тиск і діабет у матері.

До того ж, її перша дитина Шила Нувель народилася за допомогою кесарева розтину. Французькі закони про лікарську таємницю дуже суворі, тому інформацію про стать близнюків лікар також відмовився розголошувати.

Крім того, Суссман спростував чутки про те, що начебто Джолі та Пітт забронювали для спокою Енджі цілий поверх госпіталю - зоряна пара зарезервувала тільки 4 кімнати, що охороняються від журналістів двома сек'юріті.

Тим часом, щасливий Бред Пітт відвідує Анджеліну щодня з того часу, як про її госпіталізацію було оголошено публічно. У середу він узяв із собою 2-річну Шилу і трирічну темношкіру Захару.

Як відомо, ще ненароджені близнюки акторів визнані "найдорожчими" малятами шоу-бізнесу.

Американські таблоіди OK! та People борються між собою за право надрукувати перші ексклюзивні фотографії ще не народжених малят. За чутками, за фото вже запропоновано рекордну ціну - 15 млн. доларів.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів