Міжнародні продюсери побачили у Гайтані світову зірку

9 липня 2008, 13:31

У розпал спекотних деньків співачка Гайтана не виходить зі знімальних павільйонів і задушливих студій аудіозапису.

Проміняти відпочинок на пляжі на роботу Гайтану змусив міжнародний проект Global One. Його мета - об'єднати якомога більше країн, культур та артистів навколо "мови" музики, яка є зрозумілою для всіх і тому може об'єднати людей всього світу.

За правилами проекту у кожній з країн-учасників (а це вже двадцять країн на п'яти континентах світу) записується декілька пісень, що перекладаються на рідну мову кожної конкретної території, та виконуються найкращим, на думку організаторів, артистом.

Автором усіх пісень є Брайан Аллан (Великобританія) - один з ініціаторів проекту, який обрав Гайтану співати від України.


"Гайтана - неймовірна співачка. Стільки харизми та таланту в одній людині - таке поєднання зустрічається нечасто. Я вважаю, що у Гайтани є потенціал світової зірки, і вона обов'язково втілить його в життя", - розсипався у компліментах Гайтані Аллан.

Global One визнав Гайтану кращою українською співачкою

Головна з пісень - "Lately" - являє собою свого роду гімн проекту Global One, повідомляє прес-служба "Lavina music".

Українською мовою пісню переклала Гайтана, хіп-хоп частина "Lately" була перекладена російською Стасом Конкіним. Саме він і начитав цю частину пісні.

У вівторок Гайтана записала одразу дві пісні проекту - "Lately" та "My Heart", обидві у перекладі українською мовою.

Брайан Аллан вирішив продемонструвати Гайтані свою нову пісню, а згодом взагалі не відпускав співачку, поки та не завчила слова та не виконала цю композицію під акомпанемент гітари Аллана.

Брайан Аллан не відпускав Гайтану, поки вона не заспівала з ним під гітару

Головою ж проекту Global One є один з найкращих світових продюсерів Роб Хоффман, відомий своєю працею с Крістіною Агілерою та Майклом Джексоном.

Після запису всіх учасників проекту у двадцяти країнах буде випущено реліз, що складатиметься з двох дисків.

До першого диску увійдуть пісні Брайана Аллана у виконанні представників кожної країни своєю мовою. На ньому будуть представлені пісні Гайтани "Lately" та "My Heart".

А до другого диску, що включає власні хіти учасників кожної з країн, буде включено пісню Гайтани "Не Йди".

Фото lavinamusic

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів