Після роману з росіянкою "Rolling Stones" почав лікуватися

17 липня 2008, 14:44

Медіа переповнені скандальними статтями про зв‘язок 61-річного гітариста "Rolling Stones" Ронні Вуда з 19-річною росіянкою-офіціанткою Катею Івановою.

Цього разу в інтерв‘ю "Daily Mail" мати дівчини Ірина Іванова заявляє, що її дочка мала сексуальний зв‘язок із підстаркуватим музикантом.

Мати Каті Іванової заявляє, що її дочка мала сексуальний зв‘язок із гітаристом "Rolling Stones" Ронні Вудом

Жінка заявляє, що Ронні Вуд використав її доньку, оскільки Катя мала позувати Вуду оголеною для його картин. Окрім того, 45-річна Ірина Іванова каже, що її 19-річна донька любить рокера - не через грош, які у нього є, а за його особистість.

 19-річна Катя нібито кохає 61-річного Ронні не через гроші, а за його особистість

У той же час дружина Ронні 53-річна колишня модель Джо Вуд вважає цей роман наслідком пиятики і дією алкоголю, від якого Вуд буквально не просихає, пише "The Daily News". Джо і Ронні у шлюбі вже 23 роки.

За даними газети, якщо дружина гітариста вирішить подати на розлучення, то отримає більшу суму, ніж та, яку заплатив Мік Джаггер при розлученні з Джеррі Хол. Тоді музикант втратив близько 25 мільйонів доларів.

53-річна Джо і Ронні у шлюбі вже 23 роки

Цікаво, що коли Ронні зустрівся з Катею, то заявив їй, що його шлюб розпався ще п'ять років тому, розповів "The Sun" друг "роллінга".

У пресі також повідомляється, що Вуд, чиї статки оцінюють у 120 мільйонів доларів, вже виставив картину із зображенням оголеної Каті у Дубліні, у галереї Number One. За полотно він нібито просить 14 тисяч доларів.

І нарешті остання новина з життя підстаркуватого "роллінга". Ронні Вуд таки повернувся додому у Лондон і ліг у реабілітаційний центр, аби позбутися алкогольної залежності, пише "The Times". Це також підтвердив речник гітариста, пише "Daily Mail".

 Зірку від алкоголізму рятує син

Умовив Ронні на лікування від залежності нібито його 30-річний син Джессі.

Фото "Daily Mail"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів