Шон Коннері позбавить сина грошей

22 липня 2008, 11:57

Один з кращих виконавців ролі агента 007 шотландський актор Шон Коннері вирішив позбавити сина спадщини, пише "Daily Mail".

Про це повідомила колишня дружина актора Діана Сіленто. За її словами, кінозірка заявила, що його син Джейсон не побачить ні пенсу з його статків, які складають 85 мільйонів фунтів.

Діана каже, що Шон заявляє, ніби хоче, аби його син сам будував свою кар‘єру, а не був нахлібником у свого батька.


Шон Коннері і його син Джейсон

Однак колишня дружина Коннері, яка прожила з ним 11 років і розлучилася у 1973-му, стверджує, що причиною такого рішення Шона стали напружені відносини між батьком і сином.

Вона заявляє, що якось Джейсон, який наразі працює у якості актора та продюсера, пригрозив змінити своє прізвище. Така заява молодого чоловіка була нібито викликана тим, що Коннері звинуватив його у тому, що Джейсон використовує батьківське прізвище.

"Шон сказав: "Ти отримав цю роботу (роль) лише тому, що твоє прізвище Коннері"". Джейсон сказав: "Добре, тоді я зміню своє прізвище на якесь інше". Шон сказав: "Якщо ти це зробиш, я, б***, вб‘ю тебе", - переповіла "The Sunday Times" Сіленто.

Коннері з екс-дружиною Діаною Сіленто та їхнім сином Джейсоном, коли малому було 4 роки

"Джейсон любить його, але у Шона проблеми зі спілкуванням, і це знають усі його знайомі. А Джейсон - дуже відданий син. Якщо Шон хворіє , він тут як тут. Вони грають разом у гольф", - розповідає стурбована мати.

Щоправда, 45-річний Джейсон, як і його 77-річний батько Шон Коннері, відмовилися давати коментарі щодо заяви Діани Сіленто.

А у серпні 77-річний Коннері видає свою автобіографію "Бути шотландцем". У книзі актор опише, як жив з батьками у промисловій окраїні Единбурга, як працював прибиральником, водієм вантажівки і молочарем.

Фото "Daily Mail"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів