Брати Клички та Руслана відправляють перші вертольоти на Захід

30 липня 2008, 14:19

Перші два гелікоптери з допомогою, зібраною фондами Руслани та братів Кличків для постраждалих від повеней, вилетять до найвіддаленіших сіл Івано-Франківської області 30-го та 31-го липня.

Про це у середу повідомляє прес-служба Руслани.

Перші два вертольоти з гуманітарною допомогою для важкодоступних населених пунктів вилетять у середу, 30 липня до Верховинського району Івано-Франківщини, а в четвер, 31 липня Путильського району.

На базі своїх благодійних фондів Руслана Лижичко та Віталій Кличко спільно з міжнародною благодійною організацією "Отчий дім" сформували комітет підтримки постраждалих від повеней.


До постраждалих від повіні ідуть перші гелікоптери з допомогою

Основною метою діяльності комітету є координація адресної допомоги районам постраждалим від повеней.

Для забезпечення цільової допомоги населенню та її прискореного отримання зараз активно наповнюється інформаційна база постраждалих від повені на сайті www.karpatysos.info.

"Ми закликаємо всі доброчинні організації, бізнесменів, всіх небайдужих українців підключитися до цієї акції" - йдеться у заяві координаційного комітету.

Також додається, що комітет гарантує, що кожна гривня, кожен пакунок дійде до конкретної людини, до конкретного населеного пункта. Розподіл коштів і допомоги буде прозорим.

Фото з сайту www.ruslana.ua

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів