Зірка "Титаніка" Біллі Зейн порвав із Келлі Брук

15 серпня 2008, 14:04

Схоже, історія Келлі Брук і актора Біллі Зейна нарешті закінчилась. Наприкінці тижня 28-річна дівчина розірвала стосунки зі своїм голлівудським коханцем, які тривали протягом 4 років. Цього разу Келлі запевняє, що це рішення остаточне, пише "The Daily Mail".

Наразі прес-секретар Келлі підтвердив інформацію, але не дав жодного коментаря.

"Вони залишаються найкращими друзями, але романтика y їхніх стосунках зникла. Дуже прикро, що в їхній історії кохання не було місця для когось третього", - повідомляє джерело з оточення акторів.


"Вони планували своє весілля наприкінці минулого року, але розійшлися у листопаді після того, як загинув батько Келлі. Після цього вони оновлювали стосунки багато разів, але знову розходилися. Останньою краплею для розпаду стосунків стало повідомлення 28-річної Келлі про те, що вона занадто молода для шлюбу", - коментує джерело.

При цьому додається, що наразі актори почуваються комфортно, зокрема Келлі, яка мріє знову відчути себе у статусі незаміжньої дівчини.

Схоже, Келлі насправді бажає бути ще привабливішою та незалежною. Про це свідчить нещодавній шопінг Келлі, протягом якого вона витратила близько 3000 фунтів на свій новий гардероб.

42 - річний Біллі Зейн відомий за фільмами "Назад у майбутнє", "Швидкість землі". Справжня популярність прийшла до актора у 1997 році, коли Біллі зіграв роль поганого хлопця у фільмі "Титанік", за яку був номінований на "Оскар".

Англійська модель, акторка Келлі Брук відома за фільмами "Повернення Джека - потрошителя", "Дім для дев‘яти" тощо. У 2005-му році журнал "FHM" назвав Келлі Брук найсексуальнішою жінкою світу.

Стосунки Зейна і Брук тривали близько чотирьох років.

Фото "The Daily Mail"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів