Лобода знову про секс, тепер на камеру

22 серпня 2008, 10:18

Колишня "ВІА-Гра" Світлана Лобода відзняла нове відео із уроками "камасутри", перефарбувалася та ледь не зламала кінцівку.

Сюжет до нового відео на пісню "За що?" Лобода вигадувала сама. Причому на це її, попри відсутність особистого подружнього досвіду, наштовхнула життєва ситуація.

"У мене є пара близьких друзів, які живуть разом уже вісім років. У них є дитина - шестирічна Настенька. Хлопці стояли на розпутті: розлучатися чи ні. Це те, що називається знудилися одне від одного. Вони втомилися разом засинати і просинатися", - розповідає історію, практично покладену в основу кліпу, артистка.

"Як перебороти це почуття? Як розбавити відносини, що тривають багато років? Я пропоную новий вид гри, що парі допоможе різноманітити своє життя", - одразу пропонує вирішення проблеми Свєта, пише "Сегодня"

"Кохатися потрібно. І є можливість зробити життя у парі максимально барвистим, цікавим і різноманітним. Спосіб цей дуже екстремальний. І ми покажемо його у нашому відео. Тут будуть і бійки, і сцени насильства, і багато чого іншого..," - додає вона, пише "Комсомольська правда в Україні".

Цікаво, що сюжет відео також багато в чому нагадує атмосферу знаменитого фільму "містер і місіс Сміт". Таке враження, що вітчизняні екс-"ВІА-Гри" просто зациклилися на блокбастері за участю Бреда Пітта та Анджеліна Джолі.

Частина зйомок проходила на заводі "Ленінська кузня", який вже багато років будує кораблі.

"Крім заводу, ми ще знімемо на вулицях нічного Києва й у квартирі, де буде відзнята фінальна сцена примирення. Але перед нею буде битва. Це буде бійня, як між небом і землею - між чоловіком і жінкою. Переможе любов - чоловік і жінка зрозуміють, що вони прекрасна пара", - розкриває секрети сценарію Лобода.

Між іншим, на заводі напівгола Свєта на своїх гламурних підборах послизнулася і ледь не поламала ногу. Те саме сталося і з режисером відео Аланом Бадоєвим. Останній, до слова, ще й змусив Лободу перефарбуватися у білявку.

А кліп артистка знімає за гроші, які вдалося виручити з продажу її останньої дизайнерської колекції.

Цікаво, що на зйомки кліпу фотографи або не допускалися, або їм ставилася умова: Світлана відбирає ті фото, які вона хоче, а інші ви видаляєте. Тому фоторепортажа зі знімального майданчику не буде.

Фото прес-служби Лободи та "Бліка"

IDEALMEDIA
Загрузка...
Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали