"Esthetic Education" спершу світитиметься, а тоді стане невидимкою

2 вересня 2008, 13:46

Група "Esthetic Education" проведе спеціальне Artefact-турне, пише @music.

"Естетики" готуються до проведення концертного Artefact-туру по Україні. Фішка - у незвичайній концепції виступів.

За словами музикантів, їхні концерти будуть являти собою якесь "полотно, на якому зібрані усі види сучасного мистецтва, причому творцями цього полотна виступлять як музиканти на сцені, так і публіка в залі".


Повідомляється, що сцена буде зроблена у вигляді чорного кабінету, напханого проводами, відеокамерами і датчиками, що реагують на рухи.

Музиканти будуть грати у спеціально створених технологічних костюмах, які світяться у темряві і стають невидимими при світлі проектора.

Заради Artefact-концертів групі доведеться перефарбувати свої музичні інструменти у білий колір, оскільки інструменти, так само, як і музиканти, стануть живим тлом для відеоінсталяцій.

До створення візуальної частини Artefact-концертів залучені кращі програмісти України. Технічна команда туру складе 45 осіб.

Концерти "Esthetic Education" будуть проходити на спеціальних майданчиках, розрахованих мінімум на 2000 осіб. Окрім того вони мають вміщати крім сцени, ще й майстерні, за допомогою яких глядачі будуть допомагати створювати той самий "артефакт".

У ході туру музиканти "Esthetic Education" обіцяють представити нові пісні, підготовлені для свого чергового студійного альбому.

Artefact-концерти "естетиків" відбудуться 14-го вересня у Харкові, 18-го вересня у Львові, 28-го вересня в Одесі та 2-го жовтня у Києві.

Фото з офіційного сайту "Esthetic Education"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів