Брюні набридає президенту Саркозі посеред ночі

18 вересня 2008, 14:49

Співачка Карла Брюні розповіла у телепередачі, чим набридає своєму чоловіку президенту Франції Ніколя Саркозі посеред ночі, пише BBC.

Екс-модель, яка нечасто з'являється на сцені, виступила у музичній програмі на одному з телеканалів BBC. У ході програми вона також розповіла ведучому Джулсу Холланду, що її чоловік "дуже по-доброму" ставиться до її захоплення музикою.

"Я граю їх (свої пісні) вдома і набридаю йому ними посеред ночі", - сказала 40-річна Брюні-Саркозі. За її словами, її пісні - "це зовсім інший світ для нього".

Холланд запитав у Карли, як їй вдається поєднувати роль співачки й автора пісень з роллю першої леді держави.


"А я їх і не поєдную - я їх розділяю. І граю свою музику, а потім йду зі своїм чоловіком, коли він мене потребує", - відповіла вона.

На телешоу, яке проходило у прямому ефірі, Брюні виконала одну пісню - "Tu es ma came", а для іншої, записаної, версії шоу вона також заспівала пісню "L'аmоurеusе".

За її словами, 95% пісень з останнього диска були написані нею ще до того, як вона зустріла Ніколя Саркозі.

Цікаво, що свого часу Карла заявила, що не виступатиме на сцені з міркувань безпеки доти, доки її чоловік не залишить президентську посаду.

Нагадаємо, у липні Брюні випустила свій третій альбом під назвою "Comme si de rien n'étаіt", який відразу потрапив на перший рядок французького хіт-параду.

Її перший альбом "Quеlqu'un m'а dit" вийшов за шість років до цього і розійшовся по світу тиражем у два мільйони копій.

Фото "GQ" з сайту liveinternet.ru

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів