Червоненко послав екс-дружину матом

4 вересня 2008, 20:04

Голова Нацагенства з підготовки до Євро-2012 Євген Червоненко послав свою колишню дружину, голову громадської організації "Я-сильна!" Маргариту, матом.

Про це жінка розповіла у четвер у сюжеті ТСН.

Маргарита розповіла, як приїхала до квартири на київській вулиці Рейтарська, де її екс-чоловік Червоненко замінив замки. Відповідно, потрапити досередини Марго не змогла.

"Після цього я йому зателефонувала і спитала: чому? Він мене відправив не так далеко, а вірніше дуже далеко... не можу сказати куди... коротше, матом", - сказала Маргарита Червоненко.

Нагадаємо, в апартаментах лишилися особисті речі доньки Марго Вікторії, падчериці Євгена Альфредовича, та документи зятя. Вікторія ж називає колишнього вітчима рейдером.

"Я не коментую своє особисте життя. У мене давно нова сім‘я, дитина", - відрізав Євген Червоненко на прохання журналістів прокоментувати ситуацію.

Проте трохи пізніше запальний гонщик видавив з себе репліку: "Вікторія... Я до неї ставився, як до рідної доньки...

Як раніше писав ТаблоID, у вівторок 2-го вересня Вікторія Червоненко направила заяву про порушення кримінальної справи проти свого прийомного батька Євгена Червоненка до Шевченківського районного суду Києва за статтею 356 "Самоправство" Кримінального Кодексу України.

Фото "УНІАН"

IDEALMEDIA