Після танцювального "Євробачення" Подкопаєвій кричали: "Ліля - номер один!"

7 вересня 2008, 15:35

Українська пара Лілія Подкопаєва та Сергій Костецький посіли третє місце на конкурсі танцювального "Євробачення-2008", пише "Сегодня".

Переможцями конкурсу стали поляки Марчин Мрочек та Едіта Хербуш. А срібними призерами стали росіяни чемпіонка з фігурному катання Тетяна Навка й Олександр Литвиненко.

Переможці танцювального "Євробачення-2008" Марчин Мрочек та Едіта Хербуш з Польщі

Всього у змаганнях брали участь 14 пар з таких країн, як: Швеція, Австрія, Данія, Азербайджан, Ірландія, Фінляндія, Нідерланди, Литва, Великобританія, Росія, Греція, Португалія, Польща та Україна.

Цікаво, що переможець Марчин Мрочек, відомий українцям по проекту "Танці з зірками 3", знову тішив Європу танцем під попурі з пісень Майкла Джексона.


Що ж до українців, то Подкопаєва і Костецький у шотландському Глазго не залишили байдужими жодну з країн-конкурентів. Україні дали бали всі, у тому числі три країни поставили вищу оцінку - 12 балів.

"Коли ми їхали на конкурс, то мріяли потрапити хоча б у "десятку". Я дуже задоволена результатом. Ми такі щасливі, що прогуляли разом з іншими учасниками ніч із суботи на неділю до ранку", - розповіла Ліля вже після приземлення аеропорті "Бориспіль".

"Пісня, під якою ми танцювали у Глазго, називається "Піднімати настрій", це і було нашою задачею, з якою ми справилися на відмінно: усім підняли настрій", - додала спортсменка.

Лілі Подкопаєвій та Сергію Костецькому дали третє місце

"Лілі представники каналу BBC запропонували кілька варіантів співробітництва, можливо, щоб провести якесь шоу в нашій країні або прославити її по-іншому - ми ще не обговорювали конкретних варіантів", - поділився з газетою чоловік Подкопаєвої бізнесмен Тимофій Нагорний.

"Також до від'їзду йшла мова про те, щоб на пісню композитора Михайла Некрасова, яку виконав артист EL Кравчук, під яку наші танцювали, зняти відеокліп. Імовірно, це незабаром буде зроблено", - анонсував Тимофій.

"У літаку у нас, незважаючи на те, що не спали всю ніч, теж був дуже жвавий настрій. Ми летіли з Едітою та Марчином, який усю дорогу кричав: "Ліля - number one!" Ми дуже подружилися за ті кілька днів, які провели у Шотландії, і з Марчином, і з Танею Навкою, і із Сашком Литвиненком, і тепер будемо підтримувати стосунки", - поділився Нагорний..

До речі, соліст азербайджанської пари Ельдар Джафаров, яка приїжджала в Україну у серпні, просто під час ефіру зробив пропозицію руки і серця своїй партнерці по денс-Євробаченню Анні Сажиній.

Фото з офіційного сайту танцювального "Євробачення-2008" та фото "Сегодня"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів