МакКартні спав із Джоном Леноном мільйон разів

15 вересня 2008, 15:18

Екс-учасник "Beatles" Пол МакКартні назвав абсурдною інформацію про те, що його колишній друг і колега Джон Ленон мав до Пола "гомосексуальні почуття", пише "The Sun".

Нещодавно світ побачила суперечлива книга біографа Філіпа Нормана "Джон Ленон: Життя". У книзі стверджується, що Ленон хотів встановити із МакКартні сексуальний зв‘язок.

Однак Пол заявляє, що Ленон жодного разу навіть поруху не зробив у його сторону - незважаючи на те, що вони не раз мусили ділити одне ліжко.

"Не думаю, що це (інформація щодо гомосексуальних думок Ленона) правда. Джон ніколи навіть не намагався нічого зробити, я спав із ним мільйон разів", - сказав Пол Маккартні в інтерв‘ю, пише видання.

"коли ми були на гастролях, я бачив його п‘яним, коли він не контролював себе, це було на початку, ще до того, як він зав‘язав із випивкою і звернувся до реабілітаційної клініки. І коли він хропів, то завжди із жінкою, і не один раз", - розповідає співак, який цього літа дав у Києві неймовірний дощовий концерт.

Співак впевнений, що якби у його друга Джона Ленона була хоч найменша схильність до гомосексуалізму, то він би хоч раз, та й підловив його на гарячому.

Фото з сайту http://www.cbc.ca/

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів