Агілера просила її годувати

16 вересня 2008, 14:06

Співачка Крістіна Агілера хоче бути мобільною і ситою, а у Київ привезе 60 осіб команди і 6 вантажівок з обладнанням.

Про це у понеділок на прес-конференції повідомили організатори концерту зірки, пише "ЛІГАБізнесІнформ".

Так, було обіцяно, що на київському концерті 21-го жовтня співачка виконає свої кращі хіти.

"Українська публіка може розраховувати на музичні сюрпризи. 90% концерту Крістіни - це усім відомі пісні, а інше - побачите і почуєте самі", - заінтригували представники компаній-організаторів.


Організатори також розповіли, що Агілера - не примхлива. Її головні вимоги - харчування тричі на день, напої у номері та можливість пересуватися по Києву 24 години на добу. Була також підтверджена інформація про те, що в номері співачки мають обов'язково стояти троянди.

Окрім того стало відомо, що Агілера приїде у Київ за 5 днів до свого концерту, а деякі члени її команди прибудуть на 8 днів раніше. Організатори не виключають, що Крістіна може відвідати Україну у супроводі свого чоловіка.

Швидше за все, Агілеру та її близьке оточення посклять у готелі "Hyatt", а команду техніків та інший персонал - у "Radisson". Наразі українські організатори продумують культурну програму для світової зірки.

А на розігріві у Агілери буде виступати хтось з українських музикантів. Організатори подали менеджерам співачки список з 20 виконавців. Серед них - Потап і Настя Каменських, Ані Лорак та Ольга Полякова.

А перед концертом Крістіни глядачів будуть пригощати напоями, і кожен одержить у подарунок диск співачки.

Нагадаємо, Крістіна Агілера виступить у столичному Палаці "Україна" 21-го жовтня. Вартість квитків на шоу становить від 250 до 9500 гривень.

Фото з сайту www.etoday.ru

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів