Лорак у тридцятник піде по магазинах

26 вересня 2008, 12:17

Срібна призерка "Євробачення-2008" Ані Лорак займеться іменинно-романтчиним шопінгом.

У суботу 27-го вересня Кароліні буде рівно 30 років. Пишного торжества, однак, не передбачається.

У свій день народження Лорак вирішила усамітнитися зі свої бойфрендом Муратом - у Парижі.

"Поїздка у Париж - це подарунок Мурата. Ми з ним знайомі вже четвертий рік, а першою нашою спільною поїздкою на відпочинок саме і була три роки тому подорож у Париж", - розповідає співачка.


"Цього разу Мурат замовив столики у ресторані на Ейфелевій вежі", - додає Кароліна.

"Я дуже хочу знову пройтися по Єлисейських полях, зайти у торгівельний комплекс "Galerie Lafayette" - там у нас буде шопінг. Я хочу гуляти по вулицях, дихати повітрям і належати собі й коханому", - ділиться Ані.

Правда, паризький відпочинок довго не протриває. Пара повернеться вже 28-го вересня і того ж дня Лорак виїде у гастрольний тур: почне з Вінниці, а далі - ще близько 20 міст України.

Окрім того, повідомляється, що Ані Лорак запросили взяти участь у київському концерті Крістіни Агілери 21-го жовтня. Щоправда, співачка поки що не погодилася.

Тут виникло одне "але" - Лорак запропонували співати на розігріві у Агілери за так.

"Безкоштовно я можу співати для друзів, а на сцені мені хочеться теж показати своє маленьке шоу. Я навчилася поважати себе, і якщо так вже захочеться організаторам концерту Агілери - виходить, вони підуть мені назустріч. Якщо ні - я із задоволенням посиджу в залі і поаплодую Крістіні, чия творчість мені подобається", - пояснила Ані.

За матеріалами "Сегодня"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів