Сарі Пейлін підклали свиню у вигляді Ніколя Саркозі

3 листопада 2008, 14:41
Кандидат у віце-президенти США від республіканців Сара Пейлін гадає, що років через 8 зможе стати президентом Штатів. Вона сказала про це по телефонк, думаючи, що розмовляє з президентом Франції Ніколя Саркозі, пише " ВВС ".

Насправді губернатору Аляски і кандидатові у віце-президенти США, що йде на вибори на разом із республіканцем Джоном МакКейном, дзвонив канадський комік Марк-Антуан Одетт, що працює разом з іншим жартівником Себастьяном Труделем.

Сара Пейлін. Фото J Medkeff з flickr.com

Цей популярний у Канаді дует "Masked Avengers" ("Месники у масках") уже розіграв подібним чином лідера групи "Rolling Stones" Міка Джаггера, мільярдера Білла Гейтса, екс-президента Франції Жака Ширака, співачку Брітні Спірз і багатьох інших.

"Губернатор Пейлін навіть потішилася, коли довідалася, що вона приєдналася до когорти глав держав, включаючи президента Саркозі й інших знаменитостей, яких розігрують ці жартівники. Се ля ві", - сказала представниця кампанії Сари Трейсі Шмітт.

По телефону Одетт представився Саркозі та говорив із сильним французьким акцентом. Коли він сказав, що бачить Сару президентом Америки, вона розсміялася та відповіла: "Можливо, через вісім років".


Як передає агентство "The Associated Press", у ході розмови Одетт кілька разів досить прозоро натякав на те, що це жарт.

Так, французького співака Джонні Холлідея він назвав своїм радником по Сполучених Штатах, а канадського співака Стефа Карсе - прем'єром Канади.

У якийсь момент Марк-Антуан сказав Пейлін, що любить полювання і просто обожнює "вбивати цих тваринок".

"Нам потрібно пополювати разом. Думаю, ми чимало повеселимося і попрацюємо разом. Таким чином, вб'ємо відразу двох зайців", - відповіла вона.

Фото з justiciers.tv

На це комік відзначив, що їм не варто запрошувати із собою і Діка Чейні. Одетт мав на увазі інцидент, який відбувся у 2006-му році. Тоді віце-президент випадково підстрелив свого приятеля на полюванні.

"Я буду уважна при стрілянині" - відповіла губернатор Аляски.

Переходячи до серйозних питань, Одетт торкнувся теми, що пролунала якось у телевізійному інтерв'ю Пейлін. Тоді вона заявила, що має глибокі знання у міжнародній політиці, оскільки "Росію можна реально побачити звідси, з Аляски".

"Знаєте, у нас є ще багато спільного, тому що зі свого будинку я можу бачити Бельгію", - сказав їй абонент

"Що ж, бачите - ми близькі сусіди з різними країнами, з якими нам усім потрібно працювати, так", - відповіла вона.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів