Кейт Вінслет роздяглася і бреше фанатам. ФОТО

4 листопада 2008, 18:15

Зірка "Титаніка" Кейт Вінслет здивувала новими формами та зізналася, що досі почувається як "товстеньке дитя", пише "People".

"Ви завжди думаєте, що ви просто виглядаєте трохи неправильно або трохи відрізняється від всіх інших", - розповіла актриса в інтерв‘ю "Vanity Fair" про свої комплекси щодо зайвої ваги.

"І у мене те саме. Я часто дивлюся на жінок, які носять класні джинси та високі підбори, й милі маленькі майки, блукаючи по місту, і думаю: "Я повинна робити більше зусиль. Я повинна виглядати так само", - зізнається Кейт.

А нещодавно звичні до огрядного вигляду акторки глядачі та професійні фотографи здивувалися трансформаціям її тіла. Адже на обкладинці грудневого номеру "Vanity Fair" Кейт Вінслет має дуже стрункі форми.

Кейт Вінслет на обкладинці журналу просто таки не впізнати

Це фото викликало деякі сумніви щодо реального вигляду 33-річної зірки, пише "Daily Mail".

Так професійний фотограф Кріс Бікмор вважає, що знімки Вінслет були насправді підправлені, підрихтовані.

"Будь-які недоліки та зморшки були прибрані. Відсутні мішки під очима й зморшки навколо рота", - детально аналізує фотограф зображення актриси.

За його словами, шкіра Кейт повністю відретушована, тому немає жодних зморшок і плям, вона виглядає ідеально. "Немає зморшок і вен на руках і ногах, що зовсім неприродно", - додає він.

Кейт здулася???

До того ж фотоексперт звертає увагу, що стегна, спина, талія та ноги Вінслет навмисне зроблені стрункішими.

Схожа ситуація вже мала місце у лютому 2003 року, коли актриса знялася для журналу "GQ". Тоді Кейт принесла вибачення своїм прихильникам, що на фото її зробили дещо стрункішою.

"Я не хочу, щоб люди вважали, що я займаюся лицемірством", - казала вона тоді. За словами Кейт, найважливішим є те, що вона й не хотіла би виглядати у житті так, як на тих фото.

А так насправді виглядає нині Кейт

А у понеділок увечері представники "Vanity Fair" дали коментарі щодо останньої фотосесії зірки.

"Кейт дійсно виглядає казково і їй навряд чи необхідна будь-яка ретуш взагалі. Хіба що згладжування тону шкіри й прибирання плям", - пояснили вони.

Нагадаємо, у Кейт Вінслет є двоє дітей: 8-річна Міа та 5-річний Джо. Наразі 33-річна Кейт продовжує жити у шлюбі зі режисером Семом Мендесом.

Фото "Daily Mail"

IDEALMEDIA
Загрузка...
Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали