Кемпбелл збирається народити, а до весілля готується з Dolce&Gabbana

5 листопада 2008, 15:49

Темношкіра топ модель Наомі Кемпбелл піде заміж за росіянина у сукні від Dolce&Gabbana, повідомляє "LIFE.RU".

Майбутнє весілля супермодель Наомі Кемпблел та російського мільярдера Владислава Дороніна вже декілька місяців обговорює весь світ.

Нагадаємо, у липні цього року Наомі вже представила Дороніна дванадцятьом своїм найближчим друзям.

Наразі ж давні друзі топ-моделі дизайнерський дует Dolce&Gabbana взялися за розробку її весільного вбрання.

Одні з найяскравіших представників індустрії світової моди регулярно готують для примхливої фотомоделі вбрання на всі урочисті заходи.

Дизайнери прекрасно знають вимогливий смак скандальної красуні. Наомі, у свою чергу, відвідує кожен показ модного будинку Dolce&Gabbana.

Наомі довірила весільну сукню Dolce&Gabbana

Як вдалося довідатися у російських байєрів, які щільно співпрацюють з Дольче, розбірлива наречена хоче сукню не білого, а шляхетного кольору слонової кістки.

Вартість дизайнерських послуг поки залишається загадкою. Проте ясно одне - щедрий Доронін не пошкодує жодних коштів на сукню для коханої.

"Я хочу народити від Владислава дитину. Він буде ідеальним батьком, турботливим і уважним. Народити я думаю вже у майбутньому році", - регулярно заявляє про свої плани на майбутнє зірка подіумів.

Якщо вірити розповідям друзів пари, це весілля легко затьмарить собою навіть заплановане у найближчому майбутньому одруження олігарха Романа Абрамовича і російської моделі Дар'ї Жукової.

Весілля Кемпблел та Дороніна пройде в найвідоміших країнах світу, і запрошення на нього одержать кілька тисяч друзів парочки.

Фото "LIFE.RU"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів