Ксенії Собчак подарували масажне крісло, а вона хоче ще...

20 листопада 2008, 12:36

Нещодавно російська світська левиця Ксенія Собчак відвідала Київ. В одному зі столичних суши-барів вона поділилась з журналістами секретами своєї стрункості та розповіла, що вона думає про фінансову кризу, повідомляє "Комсомольская Правда в Украине".

"А фінансова криза - непогана штука у тім розумінні, що наші знаменитості, нарешті, скоротивши кількість концертів і корпоративних свят, займуться сімейним життям і своїми половинами", - ділиться думками про світову проблему Ксенія.

Російська білявка розповіла журналістам яким чином вона тримає своє тіло у формі. Адже Собчак доводиться часто проводити зустрічі у ресторанах.

"А в мене ж очі завидющі - люблю замовити втричі більше, ніж можу з'їсти. Це я так з голодом борюся - коли багато їжі стоїть навколо, то здається, що багато і поїв", - розкриває секрети Ксюша.


До речі, нещодавно зірка закінчила зйомки у реаліті-шоу "Останній герой. Забуті у раю". Собчак стала ведучою цього шоу, яке знімали на Панамі.

У Ксюші Собчак очі завидущі

"Я, звичайно, не голодувала на острові. Для мене найважчим було так багато часу бути поза Москвою. Я виїхала з міста майже на два місяці, це було важко і незвично", - зізнається телеведуча.

Окрім ведення різноманітних телевізійних шоу, Собчак часто запрошують у якості ведучої на приватні вечірки. Проте, зірка часто відмовляється від таких пропозицій.

"Намагаюся не вести весілля і приватні вечірки на дачі в лазні з друзями. Мені їх і не пропонують, але бувають ситуації, коли тобі говорять одне, ти приїжджаєш, а там тебе зустрічають п'ять напівголих мужиків. На щастя, таке буває рідко", - розповідає Ксенія.

Нещодавно Собчак відсвяткувала своє день народження. Одразу стало цікаво, що ж такого подарували світській левиці?

"Я відчула, що 27 - серйозна дата. Якщо раніше у 18-20 років чоловіки задарювали мене діамантами і кидали світ до ніг, то у 27 мені подарували масажне крісло. Дивно, але я дико йому зраділа, певно, старість дає про себе знати ", - поділилася зірка.

За словами Ксюші, для неї зараз немає нічого приємнішого, ніж прийти ввечері додому й сісти у це крісло.

Щодо подарунків на Новий рік, то Собчак хоче щось подорожче.

"А взагалі, хотілося б до масажного крісла такий же килимок для ніг", - каже вона.

Фото allfun.md

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів