Машков йде від дружини

20 листопада 2008, 16:32

Російський актор Володимир Машков розлучається зі своєю четвертою дружиною актрисою Оксаною Шелест, повідомляє "LIFE.RU".

"Я не виключаю, що буде і п'яте весілля, тільки не таке - весілля заради весілля, а дійсне, чесне. Весілля одне для одного", - розповів Машков.

До речі, про те, що шлюб буде розірваний у найближчі місяці подружжя домовилося по телефону.

Шлюб між Володимиром і Оксаною тривав три роки. Одразу після весілля Машков забрав дружину жити в США.


Та вже півроку 44-річний актор знову звикає до Росії, а вже колишня кохана продовжує жити за океаном.

Машков з четвертою дружиною Шелест

Причина розлучення банальна - зрада. Справ у тому, що майже одразу як чоловік повернувся на батьківщину, Оксана Шелест знайшла йому заміну. 27-річна актриса почала зустрічатися зі звукорежисером студії "Universal".

"Мене ніколи не можна було назвати ревнивим, але я живий, точно так само, як будь-яка інша влаштована людина, а до визначених речей і вчинків усі відносяться однаково", - говрить Машков.

Нагадаємо, що актор Володимир Машков вперше одружився будучи ще студентом. Тоді його коханою стала актриса Олена Шевченко. Від першого шлюбу у актора народилася донька Марія Машкова.

Другою дружиною актора стала журналістка з Новосибірську Світлана Боброва.

Та незабаром у серці й паспорті актора її замінила модельєр Ксенія Терентьєва, дочка радянської актриси Нонни Терентьєвої.

Тепер ж, після новини про розлучення з нинішньою дружиною, серце Володимира Машкова знову вільне.

"Претенденток на «вакантне» місце поки немає, і я не настільки цинічна людина, щоб говорити про любов як про механізм, який можна от так взяти і вибудувати. Нехай усі йде як йде", - зізнався актор.

Фото film.ru

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів