Брітні Спірз стала старою, а її діти почали лаятися

26 листопада 2008, 12:14

Популярна своїми психічними проблемами співачка Брітні Спірз дала відверте інтерв'ю журналу "Rolling Stone".

Брітні розповіла виданню про свій нинішній стан, невдалі побачення та своїх синів, які вчать погані слова, повідомляє "People".

"Я почуваю себе старою дівою. Чесне слово! Лягаю спати десь о 9:30 щовечора. Нікуди не ходжу і не знаю, що таке тусовки", - зізнається про теперішнє своє життя співачка.

Брітні не лається при власних дітях

Проте, Спірз розповіла, що все ж таки спробувала сходити пару разів на побачення. Однак залишилася не у захваті від романтичних вечорів з незнайомцями.


"...Він виглядав як дорослий Гаррі Потер, лише більш худорлявий... Тому мені довелося відразу замовити десерт. Іншого разу хлопець був дуже високим і набагато старшим за мене..", - розповіла деталі невдалих побачень Спірз.

Окрім цього, зірка не втрималася й поскаржилася на негативний вплив екс-чоловіка Кевіна Федерляйна на їхніх спільних синів - дворічного Джейдена та чотирирічного Престона.

Брітні стверджує, що татусь вчить хлопчиків лаятись.

"Вони почали запам'ятовувати такі слова, як "тупий", а Престон часто говорить слово на букву "f". Він чує ці слова не від мене і не від моєї родини. Напевне, цим словам його вчить його татусь. Іноді я також говорю слово " fuck", але ніколи не роблю цього при своїх дітях", - заявила 26-річна співачка.

Наразі Брітні Спірз готується до виходу своєї нової платівки, яку презентує 2-го грудня на свій день народження.

Фото "People"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів