Кіану Рівза вербують у фільм "Нічна Варта"

26 листопада 2008, 13:01

З відомим голлівудським актором Кіану Рівзом у Москві зустрівся продюсер фільму "Нічна Варта" Джаник Файзієв, пише "Комсомольская правда в Украине".

Нещодавно Кіану Різв відвідав столицю Російської Федерації, щоб презентувати свій новий фільм "День, коли Земля зупинилася".

Під час цього візиту до Москви зірка "Матриці" був запрошений на закритий показ російського фільму "Адміралъ".

Кіану Рівз подивився у Москві фільм "Адміралъ"

За словами очевидців, при вході до кінотеатру "Жовтень" на актора чекав продюсер фільмів "Нічної Варти" та "Адміралъ" Джаник Файзієв. Обійнявшись, актор та продюсер пішли до кінозалу на перегляд фільму.


Не відомо, про що говорили Рівз та Файзієв. Проте, ходять чутки, що Кіану Рівз є одним з претендентів на роль Антона Городецького у американській версії "Нічної Варти".

"Наскільки я знаю, поки йдуть тільки переговори з приводу голлівудських зйомок "Варти". Я радий, що Джаник зустрівся з Рівзом", - розповів журналістам автор "Нічної Варти" письменник Сергій Лук'яненко.

Грізні охоронці не підпускали сторонніх до актора

За його словами, поки про результати переговорів говорити зарано.

"Весь процес знаходиться в підвішеному стані. Але я був би тільки радий побачити в ролі Антона Городецького такого чудового актора, як Кіану Рівз!", - зізнався Лук'яненко.

До речі, у Москві актор Кіану Рівз наказав відгородити його від надокучливих фотографів.

Нагадаємо, ТаблоID писав про сумнозвісний досвід спілкування Рівза з папарацці.

Фото "Комсомольская правда"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів