Охорона Кіркорова нікого не била, а Філю переслідує журналістка?

26 листопада 2008, 15:03

Прес-аташе скандального співака Філіпа Кіркорова запевняє, що охорона зірки не била київського фотокореспондента, повідомляє "Україна молода".

"Представників преси не було допущено на знімальний майданчик, а ті двоє, залишившись у приміщенні, порушили авторські права, що належать телеканалу. Охорона лише виконувала свої безпосередні обов'язки, виводячи їх зі знімального майданчика. При цьому ніхто нікого не бив і не переслідував", - пояснила речниця співака.

Нагадаємо, 22 листопада фотограф одного з українських видань Дмитро Купріян заявив, що його побила охорона Кіркорова. Окрім цього, сам співак погрожував фізичною розправою його колезі-журналістці.

Кіркоров запевняє, що його люди не били фотографа

Проте, Філіп Бедросович також спростовує звинувачення у побитті його людьми фотографа.


"Знову мене намагаються втягти у скандал. Усі журналісти, крім цього фотографа, з розумінням поставилися до прохання організаторів - не знімати мене в гримі. Коли я вийшов із гримерки, він вибіг із-за рогу і почав мене фотографувати. Це побачила місцева охорона. Вони побігли за ним, щоб видалити ці кадри. Це усе, що я бачив", - розповів співак "Комсомольской правде".

До того ж, Філя зізнався що його вже кілька років переслідує та сама журналістка, яка була з фотокореспондентом Купріяном.

"А ця журналістка переслідує мене більш трьох років. Спочатку була моєї фанаткою, тепер працює в газеті. У Києві вона вартує мене у готелі, в магазинах. Я стомився від її переслідувань. Вона закидає мене SMS. А тепер намагається оббрехати мого співробітника", - заявив Кіркоров.

Постраждала журналістка також не забарилася з коментарями. За її словами, обвинувачення співака у тому, що вона його переслідує "м'яко кажучи не відповідають дійсності".

"Не дивлячись на ті образи, які мені довелося вислухати від пана Кіркорова, я на нього не ображаюсь і подавати першою до суду на нього не буду", - сказала вона "Бліку".

Фото "News Music"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів