Земфіру оббрехали

28 листопада 2008, 11:37

Російській рок-співачці Земфірі принесли вибачення за звинувачення у побитті співробітника магазину, пишуть "Дни.ру"

Нагадаємо, днями з'явилася новина, що нібито зірка образила та вдарила співробітника супермаркету. В результаті ображений працівник магазину підняв на Земфіру руку.

Одразу після інциденту співробітники супермаркету запевняли, що саме "дівчинка-скандал" була ініціатором бійки. Тепер же директор магазину спростовує слова своїх підопічних.

За його словами, конфлікт дійсно мав місце. Однак винна була зовсім не співачка, як стверджувалося раніше.


"У результаті конфлікту співробітник нашого магазина проявив неприпустиму брутальність - вдарив жінку. Крім того, є відеозапис, який підтверджує, що Земфіра і пальцем не торкнулася цього співробітника", - пояснив директор супермаркету.

Земфіра не винна

Співачка також дала коментарі щодо скандалу за її участю.

"Я йду до магазину, роблю покупку й отримую в око від 18-річного пацана, неважливо якої національності. І ця країна не може мене захистити, у цій країні не працюють закони, тому що їх немає", - роздратовано каже російська знаменитість.

За словами Рамазанової, просто журналісти написали неправду зі слів робітників магазину заради скандалу.

"Мене починають шантажувати, щоб одержати сенсацію, на мене починає тиснути міліція, щоб по гарячих слідах розкрити справу і покарати гастарбайтера, але я годинами сиджу у відділенні, а у них немає на мене часу. Я втомилася від цього свавілля. Я гарний музикант і чесна людина і не хочу мати з цим нічого спільного...", - сказала вона журналістам.

Також відомо, що нині за фактом побиття заведено кримінальну справу. А співробітника, який вдарив Земфіру, звільнено.

Фото justbiz.ru

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів