Аффлек і Джаггер допоможуть конголезцям

18 грудня 2008, 13:55
Актора Бен Аффлек та співак Мік Джаггер почали кампанію в ЗМІ, щоб привернути увагу до проблем в Демократичній Республіці Конго, пише " CNN ".

Для цього актор та режисер Аффлек зняв документальний фільм "Дай мені притулок", саундтреком до якого стала однойменна пісня "Rolling Stones".

До речі, Бен за останні два роки чотири рази їздив у Конго. Там режисер і зняв фільм, що розповідає про долю людей, змучених більш ніж десятилітнім військовим конфліктом.

Аффлек багато часу провів з житедями Конго

"Усьому світові все рівно або ж він просто відвертається. Я закликаю людей не відвертатися, не виключати телевізори, коли йдуть новини, у яких говориться про події в республіці Конго", - сказав Бен представляючи картину.

"Я сподіваюся, за допомогою цього фільму ми зможемо висунути на перший план важке положення сотень тисяч біженців, а також тисяч безневинних людей, що дарма гинуть там", - підтримує його Джаггер.


Сер Джаггер закликає допомогти біженцям

Актор та співак розраховують зібрати за допомогою фільму 23 мільйони доларів. Ці гроші мають піти на закуплівю та постачання в табір біженців питної води, медикаментів та предметів першої необхідності.

Фото "DayLife" та askmen.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів