Сайт Потапа і Насті Каменських назвали найгіршим

23 грудня 2008, 13:45

Одне з українських видань склало рейтинг сайтів вітчизняних знаменитостей. Оцінювали дизайн, зручність користування, інформаційний зміст та швидкість завантаження сторінки.

Так, серед переглянутих сайтів останнє місце посіла інтернет-сторінка зоряної пари Потапа і Насті Каменських.

Дизайн сторінки дуже мінімалістичний. Прослухати можна лише чотири композиції дуету. Через маленькі віконечка незручно переглядати відео. На сайті відсутні новини.

Сторінка Потапа та Насті Каменських 

Дев'яте місце віддали сторінці срібної призерки "Євробачення" Ані Лорак.

Сайт можна переглядати трьома мовами на вибір, однак структура сторінки дуже спрощена. Відео і музика артистки доступні тільки для перегляду. Викладені електронні версії публікацій про Лорак у ЗМІ. Незручні в користуванні фотоматеріали.

Сайт новоспеченої матусі Тіни Кароль розмістився на восьмій позиції.

Написаний тільки російською мовою, сайт швидко завантажується. Сторінка має приємний дизайн, чітко структуровані й упорядковані розділи. Добре продуманий фотоальбом. Музику можна послухати і скачати демо-версії, однак відео для скачування не доступно.

Інтернет-сторінка українського гурту "ВВ" посідає сьоме місце рейтингу.

Сайт швидко завантажується. Великий і якісно пророблений розділ новин та фотогалерея. Також можна скачати деякі пісні і відеокліпи "ВВ". Працює функція пошуку.

На шостому місці опинився сайт співачки Світлани Лободи.

Сторінка непогано розроблена дизайнерами. Мінуси сайта - незручна для користуванні структура. Скачати пісні можна, але тільки за окрему плату. На сайті можна подивитися райдер артистки.

Хлопчачий гурт "Друга ріка" зі своїм мінімалізмом зайняв п'яту сходинку.

Добре оформлений розділ новин гурту. Відео на сайте можна переглянути, а якесь - скачати. Однак пісні не можна ні скачати, ні прослухати - тільки почитати тексти.

Сайт співачки Олени Вінницької  розмістився на четвертій позиції.

Аудіо та відео можна лише послухати чи переглянути. Є інтернет-магазин, де можна замовити собі збірники пісень співачки.

У трійку лідерів увійшов сайт "мами фабрикантів" Наталі Могилевської.

Сторінка має сучасний дизайн. Анімаційне меню істотно сповільнює користування сайтом. На сторінці є спеціальний доступ до схованої інформації для представників преси та  посилання на блог співачки.

Другу сходинку рейтингу зайняв сайт Руслани Лижичко.

Інтернет-сторінка має три версії -  українську, англійську і російську. Є фанклуб, форум, якісно оформлений дискографія і прописаний графік виступів співачки. Однак істотним мінусом є відсутність відео- й аудіо матеріалу.

Лідером став сайт гурту "ТНМК". Головна сторінка завантажується протягом секунди.

Сайт "Танок на майдані Конго" 

Всі розділи грамотно структуровані. Розділ новин регулярно оновлюється. Відео можна подивитися і скачати, аудіо - прослухати. Можна так само знайти масу фотоматеріалів - як з концертів, так і авторських фото учасників групи.

За інформацією "Дела"

IDEALMEDIA