Бред Пітт спробував помирити своїх жінок

9 січня 2009, 13:06

Голлівудський мачо Бред Пітт назвав свою першу дружину золотцем і уточнив дещо про свій роман із Анджеліною Джолі.

Актор спробував вийти з любовного трикутника, даючи інтерв‘ю журналу "W magazine", пише "The Associated Press".

Так, Пітт запевнив, що його зв‘язок із нинішньої жінкою Анджеліною Джолі розпочався дещо після того, як він порвав зі своєю першою дружиною Дженіфер Аністон.

Нагадаємо, у жовтні Джолі розповіла, що вони з Бредом закохалися одне в одного у 2005-му році під час роботи над фільмом "Містер і місіс Сміт".


А в листопаді Аністон назвала цей коментар Анджеліни "справді неприємним", оскільки вони "були одружені з Піттом під час роботи над цим фільмом".

До "Містер і місіс Сміт". Бред та Джен

У свою чергу Бред Пітт спробував захистити і підтримати обох жінок. Він наполягає на тому, що його стосунки із Джолі розпочалися вже після розриву з Аністон.

"Чого люди не розуміють, то це те, що ми знімали фільм ("Містер і місіс Сміт") протягом року. І ми все ще знімали його після того, як Джен і я порвали", - каже Пітт у січневому номері "W".

"І це не означає, що у цьому було щось підле. Нічого в цьому не було. Я пишаюся тим, у який спосіб все відбулося. Все чинилося з повагою", - каже 45-річний актор. Бред також додає, що з Аністон вони досі тримають контакт.

Після "Містер і місіс Сміт". Бред та Енджі

"Джен - золотце... Вона була великою частиною мого життя, а я - її. І я не бачу, як може бути інакше. Це життя, друже. Це життя", - пояснює багатодітний голлівудський татко.

Нагадаємо, Бред Пітт був номінований на премії "Golden Globe" та "Screen Actors Guild award" за роль у фільмі "Цікавий випадок Бенджаміна Баттона". Джолі було номіновано на ті ж премії за її роль у фільмі "Підміна". Водночас Дженіфер Аністон нині можна побачити у сімейному фільмі "Мерлі і я".

Фото "The Associated Press" з сайту "FOX news" та "The Sundey Morning Herald"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів